De Algemene Ledenvergadering 2018, de ‘Jaarvergadering’, zal plaatsvinden op woensdag 11 april.

Inlopen vanaf 19:30 uur, opening om 20:00 uur. Voor de pauze is er voor de leden het huishoudelijk deel van de vergadering. Niet-leden kunnen dit deel als gast bijwonen. Er wordt afscheid genomen van (eventueel) vertrekkende bestuursleden. Nieuwe bestuursleden worden geïnstalleerd. De jaarstukken, – verslagen en financiën -, worden behandeld. Ze zijn twee weken voor de vergadering op deze website te lezen en te downloaden. Ter vergadering worden de stukken ook op papier beschikbaar gesteld.

Tenslotte wordt de Oud-Alkmaar-Prijs uitgereikt. Aan wie blijft tot het laatste moment een verrassing.

Na de pauze rond 21:00 uur is het tweede deel ook toegankelijk voor niet-leden. Er wordt een lezing aangeboden met een voor onze vereniging relevant thema. Later volgt hier meer informatie over.

Na afloop, rond 22:30 uur, is er nog tijd en ruimte voor ontmoeting en napraten bij een glas en een hapje.

Adres: Sociëteit Varnebroek

Leden gratis toegang, niet-leden €3,00 (inclusief koffie, thee en na afloop versnapering)