Op zaterdag 11 november  a.s. houdt de Historische Vereniging Alkmaar een Open Huis van 10.00 tot 13.00 uur aan de Nassaulaan 43 te Alkmaar.

Tijdens dit Open Huis  kunt u kennismaken met de Historische Vereniging Alkmaar en haar activiteiten. Als u inlichtingen wilt  over wandelingen, lezingen, documentatie of lidmaatschap kunt u deze tijdens dit Open Huis verkrijgen.

Vragen over de geschiedenis van Alkmaar kunnen we misschien beantwoorden of verder voor u opzoeken. Bent u geïnteresseerd in aanvulling van uw boekenbestand over Alkmaar dan bestaat daartoe ook de mogelijkheid. Iedere bezoeker wacht bij bezoek aan dit Open Huis bovendien een verrassing.

Centraal staan ditmaal de albums met plaatmateriaal. Een veelheid aan foto’s en prentbriefkaarten is te bekijken. Ook zal groot geprojecteerd een aantal foto’s van de restauratie van de Grote Kerk te zien zijn.

Het Open Huis van de Historische Vereniging vindt plaats op 11 november van 10.00 tot 13.00 uur, Nassaulaan 43 te Alkmaar en verder elke tweede dinsdag van de maand behalve in juli en augustus.

Foto’s uit het album over de restauratie van de Grote St. Laurenskerk te Alkmaar, 1926.