Open Huis zaterdag 10 maart

Op zaterdag 10 maart a.s. houdt de Historische Vereniging Alkmaar een Open Huis van 10.00 tot 13.00 uur aan de Nassaulaan 43 te Alkmaar.

Tijdens dit Open Huis  kunt u kennismaken met de Historische Vereniging Alkmaar en haar activiteiten. Als u inlichtingen wilt  over wandelingen, lezingen, documentatie of lidmaatschap kunt u deze tijdens dit Open Huis verkrijgen.

Vragen over de geschiedenis van Alkmaar kunnen we misschien beantwoorden of verder voor u opzoeken. Bent u geïnteresseerd in aanvulling van uw boekenbestand over Alkmaar dan bestaat daartoe ook de mogelijkheid. Iedere bezoeker wacht bij bezoek aan dit Open Huis bovendien een verrassing.

Centraal staat ditmaal het stadswandelingen-programma van 2018. De gidsengroep van de HVA organiseert ook dit jaar weer een aantal wandelingen. Over tijdstip en onderwerp en opzet is tijdens dit Open Huis meer informatie te verkrijgen. Zo zal de eerste wandeling op 30 april gaan over: straatmeubilair. Heeft u bepaalde suggesties dan zijn ze tijdens dit Open Huis in te brengen.

Het Open Huis van de Historische Vereniging vindt plaats op 10 maart van 10.00 tot 13.00 uur, Nassaulaan 43 te Alkmaar en verder elke tweede zaterdag van de maand behalve in juli en augustus.