Nassaulaan 43

Tijdens ons OPEN HUIS bent u op zaterdag 9 maart a.s. bent u weer van harte welkom, van 10:00 tot 13:00 uur op de Nassaulaan 43. Met vragen over Alkmaars geschiedenis, uw familieachtergrond, of we bepaalde boeken bezitten, e.d. kunnen we u wellicht helpen.

Wellicht wilt u wat meer weten over de projecten waar we ons nu voor inzetten: het behoud van de Bloemwijk, de schoorsteen van Krom aan het Jaagpad, het PEN-dorp in de Bergermeer. U kunt ter plekke ook lid worden voor €20 per jaar. En dan ontvangt u nog het boek ‘De Grote kerk van Alkmaar, 500 jaar bouwen en behouden’ als welkomstgeschenk (in de winkel €35).

U kunt ons kantoor en archief zien, waar het bestuur en alle commissies samenkomen. En er is koffie en thee voor u gezet. Tot zaterdag.

PS. Was u als lid nog niet in staat uw boek ‘De Grote kerk van Alkmaar, 500 jaar bouwen en behouden’ op te halen op de eerder aan u doorgeven dag en tijd, dan ligt het boek ook op deze ochtend nog voor u klaar. Wel de brief met envelop meebrengen. Die ontving u als u lid bent van onze vereniging.

PS. De mooie bomen op de foto van ons kantoor zijn inmiddels verwijderd, wegens een kastanjeziekte. De gemeente heeft beloofd snel nieuwe bomen van een forse maat te planten. Maar voorlopig lijkt de Nassaulaan meer op een brede boulevard, dan op een bomenlaan. Even wennen!