De Historische Vereniging Alkmaar zet zich in voor het behoud van de historische schoonheid van de stad en moedigt de studie van de plaatselijke geschiedenis aan.

Ondersteunt u deze doelen ? Word dan lid van onze vereniging. De contributie bedraagt slechts 20 euro per jaar.

Daarmee levert u een bijdrage aan onze inzet voor Alkmaar. U ontvangt van ons drie maal per jaar het tijdschrift Oud Alkmaar, een ‘eindejaarsgeschenk’ en u kunt mee doen aan stadswandelingen, lezingen, excursies.

Na aanmelding ontvangt u ons laatste tijdschrift en een welkomstgeschenk.

Wilt u lid worden?

Aanhef*

Naam*

E-mailadres*

Adres*

Postcode*

Plaats*

Datum*

Bank-of girorekening (IBAN)*

Ik machtig de Historische Vereniging Alkmaar het lidmaatschapsbedrag van 20 euro van mijn rekening af te schrijven.

Of: Ik machtig de Historische Vereniging Alkmaar een hoger bedrag van mijn rekening af te schrijven, namelijk:

Hoe hebt u van onze vereniging gehoord?

Wijziging
Wilt u een wijziging doorgeven?
Stuurt u dan s.v.p. een e-mail naar Met vermelding van de oude en nieuwe gegevens.
Bijvoorbeeld nieuw woonadres, nieuw e-mailadres, opzegging.