Grote Kerk de overhandiging van het eerste exemplaar van het boek over de bouwgeschiedenis van de Grote Kerk
U wilt lid worden van de Historische Vereniging Alkmaar..? Dit waarderen wij zeer, want de HVA bekommert zich om de schitterende historische stad die Alkmaar is. Met uw lidmaatschap (slechts € 25,- per jaar) draagt u bij aan onze missie: de HVA werd in 1925 opgericht en heeft als doel het beschermen en voor onze kinderen bewaren van de historische schoonheid van Alkmaar en omgeving én het aanmoedigen van de studie van en het verspreiden van kennis over onze plaatselijke geschiedenis. Hoe belangrijk is dit!

Dit doet wij onder andere door het geven van welstandsadvies, het organiseren van stadswandelingen, excursies en lezingen en het uitgeven van ons zeer gewaardeerde periodiek Oud Alkmaar (3x per jaar). Jaarlijks wordt de Oud-Alkmaarprijs en tweejaarlijks de Puienprijs uitgereikt. Wij voeren actie indien nodig (bv behoud van het oorspronkelijke pand van Ringers) en in die zin houden wij een vinger aan de pols als het om Alkmaar en regio gaat.

Aanhef*

Naam*

E-mailadres*

Adres*

Postcode*

Plaats*

Datum*

Bank-of girorekening (IBAN)*

Ik machtig de Historische Vereniging Alkmaar het lidmaatschapsbedrag van € 25,- mijn rekening af te schrijven.

Of: Ik machtig de Historische Vereniging Alkmaar een hoger bedrag van mijn rekening af te schrijven, namelijk:

Hoe hebt u van onze vereniging gehoord?