Wilt u meer weten over de Historische Vereniging Alkmaar en over de geschiedenis van de stad? U bent van harte welkom tijdens onze Open Huis-dagen. Deze zijn telkens de tweede zaterdag van de maand & vinden plaats bij ons kantoor in de Nassaulaan.

Elke tweede zaterdag van de maand
Wat kunt u doen bij zo’n Open Huis..? Kennismaken met de HVA en even rondneuzen wellicht. In ons archief bevinden zich vele oude en nieuwe foto’s, prentbriefkaarten en boeken van en over de stad. Ook voor oude en nieuwe nummers van ons zeer boeiende tijdschrift ‘Oud Alkmaar’ kunt u even langskomen.

Mogelijk kunnen wij uw vragen beantwoorden over de geschiedenis van Alkmaar. Het kan ook zijn dat u juist óns iets interessants wilt laten zien of vertellen dat te maken heeft met de historie van Alkmaar. Of misschien wilt u alleen even langskomen om een praatje te maken, een kop koffie te drinken en bent u algemeen geïnteresseerd in het doen en laten van de Historische Vereniging Alkmaar.

Wij ontvangen u graag.iedere tweede zaterdag van de maand, van 10.00-13.00 uur, aan de Nassaulaan 43 in Alkmaar.

Nog geen lid? Dit is uw kans!

• Iedere tweede zaterdag van de maand
  • van 10.00-13.00 uur
  • bij de Historische Vereniging Alkmaar
  • Nassaulaan 43 in Alkmaar.