A Taste of Alkmaar stadswandeling op zaterdag 15 oktober
Op 15 oktober 2016 organiseert Stichting Lokaal Erfgoed in samenwerking met gidsen van de Historische Vereniging Alkmaar een smakelijke stadswandeling door Alkmaar. Veel appetijtelijke producten werden in Alkmaar gemaakt. Bijvoorbeeld door kaasfabriek Eyssen, bekend door de uitvinding van smeerkaas of bijvoorbeeld door chocoladefabriek Milac.
Leer deze bijzondere bedrijven en hun plek in de stad kennen! U gaat op pad met drie gidsen en na afloop krijgt u een kopje echte Alkmaarse koffie van 7 grams bonen of thee van Mevrouw Cha, met daarbij een jodenkoek van Davelaar en krijgt u tenslotte de gelegenheid de pop-up tentoonstelling ‘A Taste of Alkmaar’ te zien.
De wandeling start om 14:00 uur bij de tentoonstelling A Taste of Alkmaar in conceptstore De Blok, Noorderkade 1027, en duurt ongeveer twee uur. Deelname aan de wandeling is gratis! Aanmelden kan in De Blok of via info@stichtinglokaalerfgoed.nl. Wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt.