Lezing ‘Victoriepark’ door Harry de Raad 6 september 2016

Op dinsdag 6 september 2016 organiseert de Historische Vereniging Alkmaar een lezing over de geschiedenis van het Victoriepark. De lezing zal worden verzorgd door Harry de Raad van het Regionaal Archief Alkmaar.

Het Victoriepark in Alkmaar is onlangs grondig gerenoveerd. Onder meer het bekende IJkgebouw is na 6 jaren van leegstand weer opgeknapt en heeft inmiddels een nieuwe bestemming als restaurant gekregen. Het restaurant biedt werkgelegenheid aan langdurig werklozen.

Harry de Raad

Harry de Raad van het Regionaal Archief Alkmaar heeft de ontwikkelingen rondom het Victoriepark op de voet gevolgd en zal u tijdens de lezing meer vertellen over de geschiedenis van het Victoriepark en het IJkgebouw. Tijdens de lezing bestaat er gelegenheid voor het stellen van vragen.

De lezing wordt op dinsdag 6 september 2016 gehouden in de Sociëteit, Varnebroek 31.
Aanvang 20.00 uur.
De lezing is gratis voor leden van de Historische Vereniging Alkmaar. Niet leden betalen € 3,00