Op zaterdag 11 februari a.s. houdt de Historische Vereniging Alkmaar een Open Huis van 10.00 tot 13.00 uur aan de Nassaulaan 43 te Alkmaar.

Tijdens dit Open Huis  kunt u kennismaken met de Historische Vereniging Alkmaar en haar activiteiten. Als u inlichtingen wilt  over wandelingen, lezingen, documentatie of lidmaatschap kunt u deze tijdens dit Open Huis verkrijgen.

Vragen over de geschiedenis van Alkmaar kunnen we misschien beantwoorden of verder voor u opzoeken. Bent u geïnteresseerd in aanvulling van uw boekenbestand over Alkmaar dan bestaat daartoe ook de mogelijkheid. Iedere bezoeker wacht bij bezoek aan dit Open Huis bovendien een verrassing.

Centraal staat ditmaal het beeldmateriaal in het archief van de HVA. Naast prenten zijn er tentoonstellingsmateriaal, schilderijen, fotomateriaal, reproducties en prentbriefkaarten te bekijken.

Het Open Huis van de Historische Vereniging vindt plaats op 11 februari van 10.00 tot 13.00 uur, Nassaulaan 43 te Alkmaar en verder elke tweede zaterdag van de maand behalve in juli en augustus.