Open Huis zaterdag 11 maart

Op zaterdag 11 maart a.s. houdt de Historische Vereniging Alkmaar een Open Huis van 10.00 tot 13.00 uur aan de Nassaulaan 43 te Alkmaar.

Tijdens dit Open Huis kunt u kennismaken met de Historische Vereniging Alkmaar en haar activiteiten. Als u inlichtingen wilt over wandelingen, lezingen, documentatie of lidmaatschap kunt u deze tijdens dit Open Huis verkrijgen.
Vragen over de geschiedenis van Alkmaar kunnen we misschien beantwoorden of verder voor u nazoeken. Bent u geïnteresseerd in aanvulling van uw boekenbestand over Alkmaar dan bestaat daartoe ook de mogelijkheid. Iedere bezoeker wacht bij bezoek aan dit Open Huis bovendien een verrassing.

Centraal staat ditmaal een aantal schenkingen aan de HVA. Naast een krantenarchief van de Alkmaarsche Courant is er ook materiaal te bekijken over de scheepswerf ‘Nicolaas Witsen’ op het Schermereiland.

Het Open Huis van de Historische Vereniging vindt plaats op 11 maart van 10.00 tot 13.00 uur, Nassaulaan 43 te Alkmaar en verder elke tweede zaterdag van de maand behalve in juli en augustus.