Open Huis zaterdag 13 januari.

Op zaterdag 13 januari a.s. houdt de Historische Vereniging Alkmaar een Open Huis van 10.00 tot 13.00 uur aan de Nassaulaan 43 te Alkmaar.

Tijdens dit Open Huis  kunt u kennismaken met de Historische Vereniging Alkmaar en haar activiteiten. Als u inlichtingen wilt  over wandelingen, lezingen, documentatie of lidmaatschap kunt u deze tijdens dit Open Huis verkrijgen.

Vragen over de geschiedenis van Alkmaar kunnen we misschien beantwoorden of verder voor u opzoeken. Bent u geïnteresseerd in aanvulling van uw boekenbestand over Alkmaar dan bestaat daartoe ook de mogelijkheid. Iedere bezoeker wacht bij bezoek aan dit Open Huis bovendien een verrassing.

Centraal staat ditmaal het tentoonstellingsmateriaal in het archief van de HVA. Er is de afgelopen jaren een aantal exposities (b.v. bij de opening van de traverse in het station) door de vereniging georganiseerd en er is ons gebruikt materiaal uit andere exposities overgedragen. Hiervan kunt u tijdens dit Open Huis kennis nemen.

Het Open Huis van de Historische Vereniging vindt plaats op 13 januari van 10.00 tot 13.00 uur, Nassaulaan 43 te Alkmaar en verder elke tweede zaterdag van de maand behalve in juli en augustus.