De HVA kent al enkele jaren de traditie haar leden te verrassen met een eindejaarsgeschenk. Zo konden de leden in 2018 een wel heel bijzonder cadeau in ontvangst nemen in de vorm van het prachtige en monumentale ‘Grote Kerk boek’. Voor wat betreft 2019 bestaat het eindejaarsgeschenk uit het spel ‘Alkmaar! Zijn er nog vragen?’ Dit op maat voor Alkmaar gemaakte kaartspel bestaat uit 400 vragen & antwoorden op het terrein van de geschiedenis van Alkmaar als het gaat om sport, economie, kunst, cultuur, geografie en natuur. De vragen zijn gemaakt door een aantal leden van de HVA.

Bent ú op zoek naar extra ontspanning én een leuk/leerzame activiteit?
Speel dan met partner, (klein)kinderen of vrienden het spel ‘Alkmaar! Zijn er nog vragen?’

Herkansing ophalen eindejaarsgeschenk van de HVA

Op 21 december j.l. heeft een fors aantal leden van onze vereniging het kaartspel ‘Alkmaar! Zijn er nog vragen?’ opgehaald. Mogelijk was u die dag verhinderd of wellicht bent u – in de drukte van de feestdagen – vergeten dit eindejaarsgeschenk op te halen. In dat geval kunt het kaartspel alsnog verwerven. In 2020 bestaat de mogelijkheid het kaartspel op te halen tijdens het Open huis van de HVA.

Het Open huis is iedere tweede zaterdag van de maand tussen 10.00 uur en 13.00 uur bij ons kantoor op de Nassaulaan 43.