De HVA kent al enkele jaren de traditie haar leden te verrassen met een eindejaarsgeschenk. Zo konden de leden een jaar geleden een wel heel bijzonder cadeau in ontvangst nemen in de vorm van het prachtige ‘Grote Kerk boek’. Dit jaar bestaat het eindejaarsgeschenk uit het spel ‘Alkmaar! Zijn er nog vragen?’ Dit specifiek voor Alkmaar gemaakte kaartspel bestaat uit 400 vragen en antwoorden op het terrein van de geschiedenis van Alkmaar, sport, economie, kunst, cultuur, geografie en natuur.

De vragen zijn gemaakt door een aantal leden van de HVA. Bent u op zoek naar extra ontspanning én een leerzame activiteit? Speel dan met partner, (klein)kinderen of vrienden het spel ‘Alkmaar! Zijn er nog vragen?’

Heeft u belangstelling voor het kaartspel?

Als lid van de HVA kunt u het kaartspel afhalen

• op zaterdag 21 december 2019 tussen 10.00 uur en 15.00 uur
  • bij de gemeentelijke Monumentenloods.
    Die is (tijdelijk) gevestigd op het industrieterrein Oudorp, áchter het voormalige pand/drukkerij van het Noordhollands Dagblad, in de Alexander Flemingstraat 12b te Alkmaar (zie de bijgevoegde plattegrond).
  • Mocht u 21 december a.s. verhinderd zijn dan kunt u in het nieuwe jaar het kaartspel alsnog ophalen tijdens een Open Huis van de HVA tussen 10.00 uur en 13.00 uur bij ons kantoor op de Nassaulaan 43. Het Open huis is iedere tweede zaterdag van de maand.