Kijk de live-uitzending terug van onze Algemene Leden Vergadering (ALV).

Het is een live-uitzending geweest vanuit de gerestaureerde consistorie van de Grote Kerk. Het bestuur van de HVA heeft geprobeerd er een boeiende, gevarieerde ALV van te maken, met een aantal video-items, zoals een interview met Willem Haakma Wagenaar, de restaurator van de consistorie, afscheid van respectievelijk Anneke Goddijn en Feyko Alkema, welke laatste na 9 jaar afscheid nam en tot ere-lid werd benoemd.

Plus de uitreiking van de Oud Alkmaar-prijs aan Harry de Raad, als enorme blijk van waardering voor zijn werk in de afgelopen jaren.

Ook werd er, zoals te doen gebruikelijk bij een ALV, gestemd door ruim 80 leden. Met alle vergaderstukken werd ingestemd door ruime 98% van de leden, dus zijn per direct aangenomen.

U kunt de ALV terugkijken in onderstaande video.

Veel plezier!