In de Algemene Ledenvergadering van dinsdag 10 april nam Bert Muis afscheid van het bestuur. Bij die gelegenheid werd Bert door de leden op voordracht van het bestuur benoemd tot ere-lid. Hij ontving daartoe de gouden speld van de vereniging. Zijn verdiensten zijn van grote betekenis. In de jaren, dat Bert zich voor onze vereniging inzette, leerden we hem kennen als een kundige en bevlogen organisator. Bert verzorgde enkele jaren onze lezingen; daarna gaf hij leiding aan het wandelingenprogramma; hij organiseerde ons Open Huis en zette de documentatiewerkgroep op. Bovendien werkte hij mee aan de publicaties Machteld en Walk of History Alkmaar. Slechts een greep uit de vele activiteiten, die Bert ontplooide. Hij verlaat ons bestuur, maar blijft betrokken bij onze wandelgidsen en bij de documentatiewerkgroep. Namens alle leden onze hartelijke felicitaties voor Bert.

Als ere-lid treedt Bert toe tot de commissie, die jaarlijks het bestuur adviseert over de toekenning van de Oud Alkmaar Prijs. De andere ere-leden in deze commissie zijn Jan Beijer, Magda van Amsterdam, Piet Verhoeven en Guus Breebaart.

Voorzitter Leen Spaans feliciteert Bert Muis met zijn ere-lidmaatschap.