Griezelen en verwonderen: vrijwilligers gezocht!

De Historische Vereniging Alkmaar spoort u aan om mee te doen. Bent u enthousiast over ‘Klim naar de Hemel’? De Grote Kerk zoekt vrijwilligers om als gastvrouw en gastheer te helpen bij het begeleiden van de bezoekers van deze spectaculaire klim op het dak van de Grote Kerk. En via dat dak en een slimme passage naar het plafond van het koor van de kerk kunt u vlak bij de gewelfschilderingen van Jacob van Oostsamen komen. Unieke kans, alleen deze zomer. U weet niet wat u ziet. Gaat u griezelen of u verwonderen?

‘Klim naar de hemel’ is alleen mogelijk met behulp van vrijwilligers. De inzet van vrijwilligers wordt gecoördineerd door Vrijwilligers Centrale Regio Alkmaar (VCRA). Kunt u helpen om dit project tot een succes te maken? VCRA neemt dan zo snel mogelijk telefonisch contact met u op om te kijken op welke wijze u kunt helpen.

Klik hier voor het opgaveformulier.