Vandaag, dinsdag, was de eerste dag dat we aan onze leden het nieuwe prachtboek over de ‘Grote Kerk Alkmaar, 500 jaar bouwen en behouden’ uitdeelden. Het was een komen en gaan, goed georganiseerd met tijdblokken, zoals je bij grote musea gewend bent als er veel drukte wordt verwacht. Menigeen sloeg meteen aan het bladeren en liet blijken erg blij te zijn met dit geschenk. Vrijdag en zaterdag gaan we door met uitdelen. Wie deze week geen gelegenheid had heeft nog een herkansing op zaterdag 10 november en zaterdag 8 december, beide van 10-13 uur. Wie ook dan niet kan komen kan ons verzoeken het boek onder rembours toe te zenden. Nieuwe leden ontvangen het boek als welkomstgeschenk (afhalen of onder rembours toezenden). Wilt u lid worden (€20 per jaar), klik dan hier.

Klik hier voor een impressie van het boek.