Zeldzaam boek van Boomkamp te koop

Het beroemde en zeldzame geschiedenisboek van Gijsbert Boomkamp uit 1747 is te koop. Eén van onze leden bezit een ongeschonden, gaaf exemplaar. Heeft hoge antiquarische waarde. Voordat het aan een veiling wordt aangeboden wil de eigenaar het aanbieden aan een geïnteresseerd ander lid van onze vereniging, om het zo mogelijk in Alkmaar te houden. Bij uitzondering maken we hiervoor ruimte op onze website. Het boek bevat 440 pagina’s, is rijk geïllustreerd met o.a. uitklapkaarten. Serieus geïnteresseerden kunnen zich melden via info@hvalkmaar.nl. Wij brengen u vervolgens in contact met de eigenaar. (NB. Inmiddels is er een koper gevonden. 4 juni 2015)

TitelAlkmaer en deszelfs geschiedenissen
AuteurGijsbert Boomkamp
Plaats van uitgaveRotterdam
Jaar van uitgave1747
AnnotatieUit de nagelatene papieren van Simon Eikelenberg en veel andere echte stukken en bescheiden beschreven door Gijsbert Boomkamp. Gebonden bij: Alkmaar en zijne geschiedenissen / beschreven door S. Eikenberg.

boomkamp-03

boomkamp-02